• Home
  • Értékajánlat

Értékajánlat

Értékajánlat

„Moving Industries for Generations”, és ennek a kiáltványnak minden egyes mondata jelentőségteljes, és minden tevékenységünk középpontjába kerül a vállalatunkon kívüli és belüli tevékenységeinkben.

A mozgás azt jelenti, hogy piacvezetőként mozgásban tartjuk az iparágakat. Régiónkban 19 000 ügyfél bízik bennünk, akiknek minőség- és értékteremtő szolgáltatásait 9 országban több mint 1900 alkalmazott támogatja. 51 raktárunk és értékesítési irodánk pontosan összehangoltan tartja mozgásban és kezeli a 27 000 terméktípusból álló készletünket az ellátási lánc teljes tartományában.  Munkánk során a legmagasabb minősített minőségre törekszünk. Rugalmas, összetett és fenntartható ellátási lánc megoldásokban gondolkodunk, rendszereink és üzleti folyamataink összefogásával, összekapcsolásával és folyamatos fejlesztésével. A jövő kihívásaira tekintünk, és ügyfeleinkkel együtt tudatosan készülünk a jövőre.

Az iparágak szó azt jelenti, hogy anyagainkat és szolgáltatásainkat minden ágazatban felhasználják. Nagy, gyártómű független anyagforgalmazóként és szolgáltatóként kulcsszerepet játszunk a gazdaságban, és felelősséget vállalunk az iparért. Termékeinkkel és szolgáltatásainkkal biztosítjuk, hogy nap mint nap autók gördüljenek le a futószalagról, épületek épüljenek, üzemek és gépek működjenek, és áramot használjanak. Már most arra összpontosítunk, hogy digitalizációs megoldásainkat jövőállóvá tegyük partnereink számára. Ilyen például az anyagok just-in-time szállítása számos iparág termelési helyszíneire és az erre a célra kifejlesztett készletgazdálkodásunk, vagy a kiszervezett, Materials-as-a-Service-orientált szerződéses szolgáltatásaink, amelyek ma már az ipar mindennapjainak részét képezik. Hosszú távú kapcsolatokat építünk ki ügyfeleinkkel.

A Nemzedékekért kifejezés magában foglalja a múltunkat és a jövőnket is, mivel a Nemzedékekért építkezünk. Tudásbázisunk, tapasztalataink az előző generációkra épülnek, és az irányelvek betartása adja meg nekünk a stabilitást, amelyre egy változó világban szükségünk van. Erre az alapra építhetjük magabiztosan innovatív megoldásainkat, hogy maximálisan és jövőbiztosan megfelelhessünk ügyfeleink kihívásainak és támogathassuk fejlődésüket. Fenntarthatósági stratégiánk a jövőnket építi.