Hírek

Ünnepi zárva tartás

Tisztelt Partnereink!

Telephelyünk 2018. december 24-e és 2019. január 1-je közt zárva tart.
Termékeink és szolgáltatásaink január 2-ától ismét elérhetőek lesznek!

Kellemes ünnepeket kíván a thyssenkrupp Materials Hungary csapata!

Tovább

Új termékeink

Vállalatunk termékpalettáján az innováció jegyében megjelentek a kifejezetten lézervághatóságra fejlesztett SharpCut lemezek is. A melegen hengerelt SharpCut acél speciális kémiai összetételű, csökkentett belső feszültségű és szűkített síkkifekvési toleranciával bír, kifejezetten lézervághatóságra fejlesztett termék. Automatikusan kontrollált meleg hengerlési gyártással, automatikusan vezérelt hűtési és tekercselési eljárással, csökkentett Si-tartalommal készül, ami az egyenletes anyagszerkezetet biztosítja.

Tovább

Rozsdásodhat-e a rozsdamentes acél?

Rozsda alatt általában a vas rozsdásodását értjük, amely nedves közegben a levegő hatása alatt oxidálódik. A rozsdamentes acélok is reakcióba lépnek az oxigénnel, hasonlóan, mint a normál acélok, csak az ötvözetlen acéloknál az oxigén a vasatomokkal lép reakcióba egy porózus felületet képezve, amely megengedi a reakció folytatódását a termék belseje felé, míg a rozsdamentes acéloknál az oxigén az acélban lévő krómatomokkal lép reakcióba a felületen egy króm-oxid védőréteget képezve amely elzárja az anyagot a környezettől.

Tovább

Tájékoztatás névváltozásról

Vállalatunk neve 2017. december 11-től megváltozott. Az említett nap után kiállított szállítói számlákat csak az új névre kiállítva tudjuk befogadni. Vállalatunk minden egyéb adata változatlan marad. Új nevünk: thyssenkrupp Materials Hungary Zrt.

Tovább

Alumínium vastaglemezek precíziós darabolása

Vállalatunk a piac legszélesebb termék- és szolgáltatásportfólióját biztosítja, ez a kínálat bővült most tovább az alumínium vastaglemezek precíziós darabolásával.

Tovább

20 éve a thyssenkrupp csoport tagjaként

A tavaly 95 éves Ferroglobus 20 éve csatlakozott a thyssenkrupp csoporthoz. Ez az évforduló alkalmat teremtett arra, hogy partnereinkkel egy jubileumi rendezvény keretében a jövőbe tekintsünk és megidézzük az előttünk álló újabb 20 évet. Virtuális valóság, robotok, mindent átható digitalizáció, újabb ipari forradalom és még hosszan sorolhatnánk, mi minden vár ránk és az iparág szereplőire a jövőben.

Tovább

Rozsdamentes lemezek szálcsiszolása és fóliázása

Szálcsiszolási szolgáltatásunk rozsdamentes lemeztermékeit az alábbi iparágakba és felhasználási területekre szállítjuk:

Tovább