You are using Internet Explorer 11 or earlier, this browser is no longer supported by this website. We suggest to use a modern browser.

  • Home
  • Hirek
  • Bemutatkozik a thyssenkrupp csopor...

Bemutatkozik a thyssenkrupp csoport

Az ipar ma jelentős átalakuláson megy keresztül. A globális piacokon nő a verseny, az innováció üteme fokozódik, és a mai vállalatoknak egyre inkább szükségük van olyan szakmai támogató partnerekre, akik hasznos tanácsokkal látják el őket a versenyképességük megtartása érdekében. A mi célunk az Ön sikere - hangzik a thyssenkrupp csoport üzenete partnerei számára. És valóban, a thyssenkrupp konszern összes leányvállalata a világ  60 országában, több mint 100 000 munkatárssal egy közös célt tart szem előtt: hogy vevői a valódi üzletre koncentrálhassanak. Az összes, menet közben felmerülő kihívásra mi megtaláljuk az ideális megoldást, pontosan az Ön igényeire szabva.

De mivel is foglalkozik a thyssenkrupp Materials Services üzletág?

A világ legnagyobb ipari konszernjének tagjaként a legszélesebb alapanyag-választékot és hozzá kapcsolódó szolgáltatásokat kínálunk standard és egyedi megoldások formájában világszerte 250 000 ügyfelünk számára. Portfóliónk a kiváló minőségű alapanyagoktól a műszaki szolgáltatásokig és az intelligens folyamatok rendszerbe integrálásáig terjed az automatizálás, a supply chain management valamint a raktár- és készletgazdálkodás területén. Az Ön egyedi igényeinek feltérképezése alapján globális illetve kelet-európai regionális hálózatunkat, az alapanyagok és megmunkálás terén szerzett több évtizedes tapasztalatunkat és a legkorszerűbb digitalizációs technológiát felhasználva növeljük üzletének hatékonyságát.

A thyssenkrupp Materials Hungary Zrt. - a magyar ipar vezető alapanyag szolgáltatójaként és a nemzetközi konszern háttérbázisával megbízható alapot kínál ügyfelei jövőbeni fejlődéséhez. A hosszú távon is sikeres partneri együttműködés során mind integrált rendszermegoldásokkal mind alapanyagokkal és azokhoz kapcsolódó szolgáltatásokkal rendelkezésére állunk.

thyssenkrupp Materials Services üzletágunk számokban

Szeretne a továbbiakban is értesülni legújabb híreinkről és aktuális játékainkról? Regisztráljon hírlevelünkre!