You are using Internet Explorer 11 or earlier, this browser is no longer supported by this website. We suggest to use a modern browser.

Hírek

Alumínium piaci kitekintő

A világjárvány és annak hatásai miatt idén már számos kihívással szembesültünk, de sajnos még nem látni a piaci helyzet javulására utaló jeleket. A termékek ára folyamatosan emelkedik az energia-, az alapanyag-, a szállítási, a gyártói üzemeltetési költségek miatt. Az alumínium félgyártmányokat tekintve az elmúlt tíz év legerősebb keresleti növekedése és széles körű anyaghiánya is emelte az árakat. 

Milyen tényezők vezettek a jelenlegi helyzet kialakulásához?

Tovább

Ne maradjon le akciónkról, újdonságainkról!

Regisztráljon most Hírlevelünkre!

Tovább a regisztrációra!

Melegen hengerelt rúdacélok raktári termékválasztéka

Tekintse meg szóróanyagunkat!

Tovább

Új rozsdamenetes lemezméretek érhetők el raktárunkon

A folyamatosan növekvő piaci igényeknek eleget téve rozsdamentes lemez termékválasztékunkat kibővítettük vastag lemezekkel 1.4301, 1.4404 és 1.4571 anyagminőségekben, 1000x2000 mm, 1250x2500 mm és 1500x3000 mm táblaméretekben. 

Tekintse meg méretválasztékunkat!

Új élletörő gépünk

Új gépünk segítségével jelentősen csökkentheti a logisztikai- és a megmunkálási időket, valamint a költségeket, mivel nincs szükség egy kiegészítő esztergályos műveletre, az alapanyag egyenesen a CNC géphez vihető.

Tovább

Árukiszállítás nyomonkövetése

Egy újabb digitalizációs lépést tettünk meg, új szolgáltatást indítottunk el, amivel egy nemrégiben felmerült vevői igényt mesterfokon elégítünk ki.

A szállítási értesítés bevezetésével, a vevőink fel tudnak készülni a várható szállításainkra.

Gyors és pontos információt kapnak e-mailben, a szállítások várható érkezéséről és a szállított áruról, már a kamion felrakodásának befejeztével.

Jelenleg több mint 1100 vevőnk használja az új szolgáltatásunkat, ami egy új fejezetet nyit a vevőkiszolgálás tökéletesítésében, mely informatívabb, elérhetőbb, elősegítve cégünk hatékonyabb működését és hosszútávú közös sikereinket.

Tovább

eClaim - Az új, digitalizált reklamációs folyamat

Célunk a vevőinkkel folytatott párbeszédek gyorsítása és azok minőségének javítása. Ezt a célt támogatja a többféle környezetben futó és azokkal kapcsolatot tartó új informatikai rendszer, az eClaim bevezetése, amely a vállalati reklamációs folyamatot digitalizálja, és mindkét fél számára átláthatóvá, könnyen kezelhetővé teszi.

Tovább

Rendkívüli gyorsaság és költséghatékonyság új Amada fűrészgépünkkel

Steel Service Centerünkben helyet kapott legújabb Amada fűrészgépünk. A gép segítségével rendkívül gyorsan és költséghatékonyan daraboljuk a köracélokat és az alumínium kör rudakat.

Partnereink számára a géppel történő darabolás a darabolási költségek akár 30 % -os csökkenését is eredményezheti az anyagminőségtől és az átmérőtől függően.

Tovább

Modern csarnokba költöztek műanyag alapanyagaink és megmunkáló központunk

A thyssenkrupp Materials Hungarynél elkötelezetten keressük a jövőformáló technológiai újdonságokat. Azon dolgozunk, hogy a technológia fejlődésével lépést tartva jövőálló szervezetté váljunk, és ezeket a vívmányokat hasznosítva egyre többet nyújthassunk partnereink számára egy olyan korban, amelyet a felforgató technológiák fémjeleznek.

Tovább

Telephelyek címváltozásai

Tisztelt Partnerünk!

Ezúton értesítjük, hogy debreceni és szegedi értékesítési irodáink új helyre költöztek.

Új címeink a következőek

Debreceni értékesítési iroda

Címe: 4031 Debrecen, Köntösgát sor 1-3., C épület, északnyugati sarok

Miskolci értékesítési iroda

Címe: 3527 Miskolc, Bajcsy-Zsilinszky utca 17. IV. emelet


Pécsi értékesítési iroda

Címe: 7622 Pécs, Nyírfa utca 26. 2. emelet

Szegedi értékesítési iroda

Címe: 6728 Szeged, Back Bernát u. 8.

Zalaegerszegi értékesítési iroda

Címe: 8900 Zalaegerszeg, Dózsa György u. 37.

Változatlanul, magas minőségű termékekkel és szolgáltatásokkal várjuk!

További kontakt adatokért kattintson ide!

Tájékoztatás

Tisztelt Partnerünk!

 A thyssenkrupp Materials Hungary a COVID-19 járvány korlátozásai alatt is folyamatosan partnerei rendelkezésére állt.

A korlátozások egyre széleskörűbb feloldása lehetővé teszi a járványhelyzet előtti rend visszaállítását, ami az Önök gyorsabb és biztosabb kiszolgálását jelenti.

Büszkék vagyunk arra, hogy a távolságtartás és a fokozott higiéniai előírások betartásával sikerült megóvnunk dolgozóink és a telephelyünkre látogatók egészségét.

A korlátozások ideje alatt jelentős tapasztalatokra tettünk szert, amit a jövőben kamatoztatni tudunk.

A thyssenkrupp Materials Hungary minden helyzetben az Ön stabil beszállítója! Forduljon hozzánk továbbra is bizalommal!

Felavattuk a budapesti telephelyünk 10. csarnokát

„Én, a robot…” felütéssel rendeztük meg partnereseményünket, amelynek apropója az volt, hogy budapesti telephelyünkön már a 10. csarnokunkat adtuk át, ahol a jövőben a műanyag alapanyagaink kapnak helyet. 2019. október 17-én csütörtökön több mint 600 partnerünk részvételével zajlott le az esemény, amelynek során különböző kötetlen programok keretében ismerkedhettek ügyfeleink a robotok világával, továbbá látványos, jövőt idéző drónversennyel és színpadi showműsorokkal varázsoltuk a jövőt a csarnokba, továbbá együtt táncolhattunk a Budapest Bár zenéjére.

Tovább

Kimagasló vevőelégedettség a tkMH-nál

Lezajlott a thyssenkrupp-konszern, cégünk anyavállalatának rendszeresen végzett vevőelégedettségi felmérése. Nagy örömmel tölt el bennünket, hogy az eredmények azt mutatták, az üzletágunkon belül Kelet-Európában a thyssenkrupp Materials Hungary partnerei a legelégedettebbek. Vállalatunk folyamatosan azon dolgozik, hogy a digitalizáció és az ipar 4.0 adta lehetőségeket úgy használjuk ki, hogy partnereink számára a lehető legjobb szolgáltatásokat biztosítsuk a kiváló minőségű alapanyagok mellett.

Tovább

Retró partin idéztük fel a ’80-as évek hangulatát kollégáinkkal

A thyssenkruppnál folyamatosan a jövő megoldásait keressük, mégis, néha jól esik egy kis nosztalgia. Ezért idén október 4-én úgy döntöttünk, visszarepülünk egy kicsit a ’80-as évekbe a Trabantok, bakelitek, és a szódásszifonok világába, és egy fergeteges házibuli keretein belül mutatjuk meg, milyen, amikor együtt bulizik a thyssenkrupp Materials Hungary és Slovakia csapata.

Tovább

HVG – Állásbörze – fókuszban a gyakornokok!

Vállalatunk rendszeres résztvevője a HVG Állásbörzének. Mint a piac meghatározó szereplője és munkaadója, fontos számunkra, hogy jelen legyünk egy ekkora és ilyen sok látogatót vonzó eseményen. Hogy kitűnjünk a sok kiállító közül, ismét egyedi standdal települünk ki, amelynek díszítése többek között az általunk kínált alapanyagokból készült.

Tovább

Klímasemleges működés 2050-re

A thyssenkrupp konszern egyik legfőbb törekvése a működése és a fejlesztései során a fenntarthatóság. Örömmel jelentjük, hogy a CDP (Carbon Disclosure Project) a legmagasabb értékelést és a legjobb, A-listás besorolást adta a thyssenkruppnak a klíma védelméért tett erőfeszítéseiért.

Tovább

Idén is gyerektábor a thyssenkrupp Materials Hungarynél

A thyssenkrupp Materials Hungarynél fontos számunkra, hogy ne csak a munkavégzés során, hanem azon kívül is különböző módokon segítsük kollégáinkat, és ezáltal megkönnyítsük számukra a munka és a magánélet összeegyeztetését, egyensúlyban tartását.

Tovább

Megújult a thyssenkrupp Materials Hungary webshopja

Folyamatosan dolgoztunk azon, hogy az ősszel indult webshopunkat az eddig nyert tapasztalataink és visszajelzések alapján még felhasználóbarátabbá tegyük. A webáruházunk a https://thyssenkruppshop.hu/ oldalon érhető el.

Tovább

Forgalmirend-változás

Tisztelt Partnerünk!

A thyssenkrupp Materials Hungary Zrt. budapesti telephelyére érkező fuvarozókat, ügyfeleinket, szerződéses partnereket és szolgáltatókat, valamint képviselőiket arra kérjük, hogy 2019. 07. 12-én 6 órától telephelyünkre gépjárművel való behajtáshoz, illetve belépéshez szíveskedjenek a Fázis utcai bejáratot igénybe venni.
Vállalatunk Körvasút sori bejáratánál forgalomszervezési okokból ügyfeleink fogadása 2019. 07. 12-én 6 órától megszűnik.

Megértésüket köszönjük!

Tovább

Beszerzés egyszerűen! - easy supply mobilalkalmazás

A thyssenkrupp Materials Hungary partnerei számára elérhető a thyssenkrupp easy supply telefonos applikáció, amelynek segítségével Ön a korábbinál egyszerűbben rendelheti újra a vállalatunktól vásárolt termékeket.

Tovább

Megújult logisztikai rendszer - digitalizációs újdonságok a tkMH-nál

A thyssenkrupp Materials Hungary elkötelezett a digitalizáció és az Ipar 4.0 adta lehetőségek mellett, hiszen meggyőződésünk, hogy csak akkor őrizhetjük meg a versenyképességünket a jövőben, ha partnereinknek a lehető legmagasabb szolgáltatásminőséget nyújtjuk.

Tovább

Együtt az egészségért! - WE Care Day

A thyssenkrupp Materials Hungarynél évről évre megrendezzük az egészségmegőrzésre fókuszáló WE Care Dayt. Fontosnak tartjuk, hogy felhívjuk a figyelmet arra, hogy tegyünk az egészségünkért, figyeljünk oda rá, ne vegyük természetesnek, hogy egészségesek vagyunk – mozogjunk rendszeresen és járjunk el a legfontosabb szűrővizsgálatokra.

Tovább

Új, ólommentes alumíniumötvözetek

A legújabb RoHS direktíva szerint 2021. májusától az alumíniumötvözetekben max. 0,1 tömegszázalékban lehet jelen az ólom, mint ötvöző. Mi már most bevezetünk két új környezetbarát, automata, ón- és ólommentes alumíniumötvözetet.

Tovább

A Jövő Ipara Klub előadásai röviden

A tkMH, mint a hazai acélpiac meghatározó szereplője, tavaly útjára indította a Jövő Ipara Klubot, melynek eseményein partnereinkkel, kollégáinkkal és szakértő előadókkal beszélgetünk a jövőnket formáló hatásokról. A klub eddigi előadásainak rövid kivonatát ebben a cikkben olvashatja.

Tovább

Ünnepi zárva tartás

Tisztelt Partnereink!

Telephelyünk 2018. december 24-e és 2019. január 1-je közt zárva tart.
Termékeink és szolgáltatásaink január 2-ától ismét elérhetőek lesznek!

Kellemes ünnepeket kíván a thyssenkrupp Materials Hungary csapata!

Tovább

Új termékeink

Vállalatunk termékpalettáján az innováció jegyében megjelentek a kifejezetten lézervághatóságra fejlesztett SharpCut lemezek is. A melegen hengerelt SharpCut acél speciális kémiai összetételű, csökkentett belső feszültségű és szűkített síkkifekvési toleranciával bír, kifejezetten lézervághatóságra fejlesztett termék. Automatikusan kontrollált meleg hengerlési gyártással, automatikusan vezérelt hűtési és tekercselési eljárással, csökkentett Si-tartalommal készül, ami az egyenletes anyagszerkezetet biztosítja.

Tovább

Rozsdásodhat-e a rozsdamentes acél?

Rozsda alatt általában a vas rozsdásodását értjük, amely nedves közegben a levegő hatása alatt oxidálódik. A rozsdamentes acélok is reakcióba lépnek az oxigénnel, hasonlóan, mint a normál acélok, csak az ötvözetlen acéloknál az oxigén a vasatomokkal lép reakcióba egy porózus felületet képezve, amely megengedi a reakció folytatódását a termék belseje felé, míg a rozsdamentes acéloknál az oxigén az acélban lévő krómatomokkal lép reakcióba a felületen egy króm-oxid védőréteget képezve amely elzárja az anyagot a környezettől.

Tovább

Tájékoztatás névváltozásról

Vállalatunk neve 2017. december 11-től megváltozott. Az említett nap után kiállított szállítói számlákat csak az új névre kiállítva tudjuk befogadni. Vállalatunk minden egyéb adata változatlan marad. Új nevünk: thyssenkrupp Materials Hungary Zrt.

Tovább

Alumínium vastaglemezek precíziós darabolása

Vállalatunk a piac legszélesebb termék- és szolgáltatásportfólióját biztosítja, ez a kínálat bővült most tovább az alumínium vastaglemezek precíziós darabolásával.

Tovább

20 éve a thyssenkrupp csoport tagjaként

A tavaly 95 éves Ferroglobus 20 éve csatlakozott a thyssenkrupp csoporthoz. Ez az évforduló alkalmat teremtett arra, hogy partnereinkkel egy jubileumi rendezvény keretében a jövőbe tekintsünk és megidézzük az előttünk álló újabb 20 évet. Virtuális valóság, robotok, mindent átható digitalizáció, újabb ipari forradalom és még hosszan sorolhatnánk, mi minden vár ránk és az iparág szereplőire a jövőben.

Tovább

Rozsdamentes lemezek szálcsiszolása és fóliázása

Szálcsiszolási szolgáltatásunk rozsdamentes lemeztermékeit az alábbi iparágakba és felhasználási területekre szállítjuk:

Tovább