greenability

CO-2 TRANSPARENCY ALONG THE ENTIRE SUPPLY CHAIN

A fenntarthatóság felé vezető út fogja alakítani iparágunk jövőjét.

Korunk egyik legnagyobb kihívása a rendelkezésünkre álló erőforrások felelős felhasználása. A thyssenkrupp Materials Eastern Europe-nál elfogadjuk ezt a tényt, és ennek megfelelően cselekszünk. Ez a megállapítás tükröződik a változó társadalmi igényekben és az Európai Unió új szabályozásaiban is, mint például a karbonintenzitást ellensúlyozó mechanizmus (CBAM) és a vállalati fenntarthatósági irányelv (CSRD).

Az átláthatóság az első lépés a változás felé.

Fenntarthatósági céljaik eléréséhez a vállalatoknak először is átláthatóságra van szükségük a CO2-kibocsátásuk mozgatórugóival kapcsolatban. Függetlenül ellenőrzött Termék Karbonlábnyom  (PCF) tanúsítványainkkal mostantól ezt az információt biztosítjuk Önnek. A számítás tartalmazza a teljes értéklánc mentén az összes közvetlen és közvetett kibocsátást, és segít Önnek mérni a környezeti hatását, hogy intézkedéseket hozhasson a kibocsátás csökkentésére.

"A társadalom egyértelmű követelményeket támaszt az iparunkkal szemben: arra kötelez minket, hogy fenntarthatóbbak legyünk. A thyssenkrupp Materials Eastern Europe greenability-vel lehetőséget kínálunk ügyfeleinknek, hogy egyéni útjukat járják be a fenntarthatóbb jövő felé. Ez a mi értékteremtő ajánlatunk. Erről szól a „Moving Industries for Generations."

Jörg Heiles,

CEO, thyssenkrupp Materials Eastern Europe