You are using Internet Explorer 11 or earlier, this browser is no longer supported by this website. We suggest to use a modern browser.

  • Home
  • Hirek
  • Testvekker – egészségesebb életmód...

Testvekker – egészségesebb életmódra ébresztünk!

Az utóbbi másfél évben, akaratunkon kívül átalakult az életünk. A járvány minimalizálása érdekében vállalatunk sok munkatársat helyezett „home office”-ba.  

A hosszú bezártság a kollégáktól való elszigetelődés így vagy úgy nyomot hagyott bennünk. Van, aki megszerette, van, aki visszavágyik, de abban biztosan megegyezhetünk, hogy a kevesebb mozgás és a hűtőszekrény közelsége nem vált a javunkra.

Erre szolgál a Testvekker programunk, ami számos aktivitással indul, és nagy örömmel látjuk, hogy munkavállalóink lelkesen csatlakoznak. Ki vagyunk éhezve a közös munkára, a közös élményekre.

Az első programhoz 106 kolléga csatlakozott. Egy applikáció segítségével egy héten keresztül mértük a lépésszámainkat. A kitűzött 1,5 millió lépéshez képest 3.738.785 lépés lett a végeredmény.

Az egészséghez nem csak a mozgás, de a helyes táplálkozás is hozzájárul. Egy táplálkozási tanácsadó irányítása alatt szabadulhatunk meg a felszedett plusz kilóktól. Elkötelezettek vagyunk a céges catering terén is, így a hozzánk érkező partnereknek ezen túl a pogácsa helyett egészséges finomságokkal kedveskedünk, ahol a zöldség és gyümölcs kap főszerepet.

Bevezettük a vállalti gyümölcsnapot. Legutóbb finom eperillat árasztotta el az irodákat és a csarnokokat. 

Elhatároztuk, hogy cégünk színeit képviselve végig tapossuk a Kéktúra útvonalát, aminek hossza 1168 km. Ez egy hosszútávú testvekker program, amivel az összetartást, a csapatmunkát és a kitartásunkat szimbolizáljuk. Meg tudjuk csinálni!

Szeretnénk abban segíteni a munkavállalóinknak, hogy a rendszeres testmozgás az életmódjuk részévé váljon. Ehhez tud hozzájárulni a heti rendszerességű torna, ami hátizom erősítésből, nyújtásból és meditációból áll. Az egyik vidéki telepünk munkavállalói elhatározták, hogy kerékpárral fognak bejárni az irodába, amihez vállalatunk minden támogatást megad, ez esetben magával a kerékpárral járul hozzá.

A céges pingpong bajnokság megszervezésére még a nyáron sor kerül. 72 lelkes kolléga szeretné összemérni pingpong tudását. A győztes egy évig lehet majd egy vándorkupa büszke tulajdonosa.

A thyssenkrupp Materials Hungary elhatározta, hogy segít a munkavállalóinak visszazökkenni, mi több egy egészségesebb életmód felé irányulni, hogy fizikailag és lelkileg is visszaszerezzük stabilitásunkat, hogy az új kihívásokkal motiváltan és szívvel lélekkel tudjunk megbirkózni.

Szeretne a továbbiakban is értesülni legújabb híreinkről és aktuális játékainkról? Regisztráljon hírlevelünkre!