You are using Internet Explorer 11 or earlier, this browser is no longer supported by this website. We suggest to use a modern browser.

  • Home
  • News
  • Modern csarnokba költözött műanyag...

Modern csarnokba költözött műanyag megmunkáló központunk

A thyssenkrupp Materials Hungarynél elkötelezetten keressük a jövőformáló technológiai újdonságokat. Azon dolgozunk, hogy a technológia fejlődésével lépést tartva jövőálló szervezetté váljunk, és ezeket a vívmányokat hasznosítva egyre többet nyújthassunk partnereink számára egy olyan korban, amelyet a felforgató technológiák fémjeleznek.

A technológiai fejlesztések mellett az infrastrukturális beruházások is kulcsfontosságúak a működésünkben, hiszen csak így biztosítható az, hogy partnereinknek mindig a legmagasabb szintű és jövőálló szolgáltatásokat biztosítsunk.

Legmodernebb, 6310 négyzetméteres csarnokunkban ipari, magasépítészeti és reklámcélú műanyag termékeinket raktározzuk, emellett itt található modern alapanyagaink megmunkáló központja. Függőleges lapszabász gépünk vágási tartománya 2,1 x 12 méter, vízszintes lapszabász gépünk pedig 6 x 6 méteres vágási tartománnyal rendelkezik. Félautomata gépeink szabásterv alapján működnek.