You are using Internet Explorer 11 or earlier, this browser is no longer supported by this website. We suggest to use a modern browser.

  • Home
  • Hirek
  • Beszerzés egyszerűen! - easy suppl...

Beszerzés egyszerűen! - easy supply mobilalkalmazás

A thyssenkrupp Materials Hungary partnerei számára elérhető a thyssenkrupp easy supply telefonos applikáció , amelynek segítségével Ön a korábbinál egyszerűbben rendelheti újra a vállalatunktól vásárolt termékeket.

2019 májusától a szállítóleveleken és a számlákon a megrendelt és kiszállított tételek mellett QR-kódok is találhatóak majd, amelyeket a telefonra letöltött thyssenkrupp easy supply applikációval lehet majd beolvasni és ezen QR-kódok alapján lehet majd az adott termékeket újrarendelni, szintén az alkalmazás segítségével.

A kiválasztott termékek megrendelője, illetve az azokhoz kapcsolódó ajánlatkérés automatikusan az értékesítő kollégáinkhoz kerül, akik szükség szerint menedzselik tovább a megrendelés, vagy ajánlatkérés útját.

Az applikáció kifejezetten a thyssenkrupp Materials Hungary ügyfelei számára készült magyar nyelven, és Android-, illetve iOS-rendszert használó készülékeken is elérhető.

Megrendelését ezentúl is eljuttathatja hozzánk hagyományos úton, de bízunk benne, hogy az Ön munkáját is hatékonyabbá és egyszerűbbé teszi majd az alkalmazás.