You are using Internet Explorer 11 or earlier, this browser is no longer supported by this website. We suggest to use a modern browser.

Új termékeink

Vállalatunk termékpalettáján az innováció jegyében megjelentek a kifejezetten lézervághatóságra fejlesztett SharpCut lemezek is. A melegen hengerelt SharpCut acél speciális kémiai összetételű, csökkentett belső feszültségű és szűkített síkkifekvési toleranciával bír, kifejezetten lézervághatóságra fejlesztett termék. Automatikusan kontrollált meleg hengerlési gyártással, automatikusan vezérelt hűtési és tekercselési eljárással, csökkentett Si-tartalommal készül, ami az egyenletes anyagszerkezetet biztosítja. Ezenkívül a LaserCut lemezek egy speciális utóegyengetésen is átesnek, amely mechanikai úton is minimalizálja a belső feszültséget, és biztosítja a fent említett szűkített síkkifekvést. Összességében tehát a lemez gyártási technológiája és a kémiai összetétele eredményezi a lézervágásra való jobb alkalmazhatóságot.

Széles körben alkalmazható − a nagy teherbírású elemektől kezdve a kisebb dizájnelemekig. Alkatrészgyártók, mezőgazdasági gépeket gyártók, de akár hajógyárak is kamatoztathatják a SharpCut minőség kedvező tulajdonságait. Használható továbbá vagonok merev részeinek gyártásához és akár fűtőberendezésekhez is.