You are using Internet Explorer 11 or earlier, this browser is no longer supported by this website. We suggest to use a modern browser.

Bemutatkozik a thyssenkrupp Materials Hungary

A thyssenkrupp Materials Hungary a hazai piac vezető acél-, kön­nyű- és színesfém-, valamint műanyagkereskedelmi vállalataként széles termékválasztékkal, alapanyag-megmunkálással, nagy rak­tárkapacitással, az egész országot lefedő értékesítési hálózattal rendelkezik és immár hosszú évek óta szolgálja ki a magyar ipar szereplőit. Partnereink számára komplett ipari megoldás csomagot dolgozunk ki az alapanyag beszállítástól és -megmunkálástól kezdve az ellátási lánc teljes menedzsmentjén keresztül a termelésbe való, akár just-in-time beszállításig.

Vállalatunk a világ egyik legjelentősebb acélipari konszernjének, a thyssenkrupp AG-nek a tagja. thyssenkrupp Materials Services üzletágunk 9 kelet-európai országban több mint 19 000 partnert szolgál ki a 19 raktárbázisból és 33 értékesítési irodából álló disztribúciós hálózatával. Régiónk több mint 27 000 raktáron tartott termékcikket kínál számos iparágba, amelyet 1700 munkatársunk támogat szakértelmével.   

Működésünk során arra törek­szünk, hogy a digitalizációban és az ellátási lánc menedzsmentben rejlő lehe­tőségeket hasznosítva partnereink alapanyagigényét és a hozzájuk kapcsolódó szolgáltatási igényeket maximálisan ki tudjuk elégíteni. Vevőink mind magasabb szintű, egyedi megoldásokra épülő kiszolgálását szakképzett, a piacot jól ismerő csapatunk segíti az ország egyik vezető autó- és acélipari szolgáltatóközpontjával a háttérben. Az igények magas színvonalú kielégítését az ISO 9001-es szab­vány szerinti minőségirányítási rendszer garantálja. 

Tanúsítványaink:

ISO 14001:2015 

ISO 9001:2015

BS OHSAS 18001:2007