You are using Internet Explorer 11 or earlier, this browser is no longer supported by this website. We suggest to use a modern browser.

Megrendelés folyamata

Transzparens, gyors és teljes mértékben digitalizált üzleti folyamatot biztosítunk partnereinknek.

A rendelési folyamat lépései:

Felhívjuk partnereink figyelmét, hogy a thyssenkrupp Materials Hungary elkötelezett a tisztességes üzleti magatartás irányában. Compliance irányelveinket a piaci kartell és az esetlegesen felmerülő korrupció kivédése érdekében minden esetben maximálisan betartjuk, amely többek között az alábbi fontos előírásokat tartalmazza:

  • Készpénzt a vállalatunk semmilyen körülmények között nem fogad el. Pénzügyi tevékenységünket kizárólag átutalással, számladokumentáció ellenében működtetjük.

  • Az ügynöki tevékenységeket és a kizárólagos forgalmazói ügyleteket minden esetben szigorú belső jogi és pénzügyi átvizsgálásnak vetjük alá.  

  • Munkatásaink számára zéró toleranciát írtunk elő az üzleti ajándékok elfogadása terén. Ezt azt jelenti, hogy kollégáink nem fogadhatnak el reprezentációs ajándékot, amely magába foglalja a tárgyi ajándékokat, a szabadidős rendezvényekre, sporteseményekre szóló jegyeket, élményajándékokat, hotelszolgáltatásokat, egyéb ajándékokat. Kérjük, legyenek tekintettel munkatársainkra, és tartsák be ezirányú, kollégáinkat érintő előírásainkat. Köszönjük megértésüket!

 

Általános Szerződéses Feltételeinket itt találja.