You are using Internet Explorer 11 or earlier, this browser is no longer supported by this website. We suggest to use a modern browser.

Acélcső

Az acélcsövek különbözőfajtái széles termékpalettát alkotnak. A három fő termékcsoport kínálatáról az alábbi kategóriákon belül olvashat.

Hegesztett acélcső

A hegesztett acélcsövek felhasználási területei rendkívül szerteágazók, így például alkalmazhatók az épületgépészet terén hűtés-fűtés rendszerek kialakításánál, levegővezetékek, ivóvízhálózatok kiépítésénél.

Bizonyos fajták jól hasznosíthatók acélszerkezet gyártás, gépgyártás, járműgyártás, mezőgazdasági gépgyártás és a kisgépgyártás terén, sőt, a bútoripar számára is kiváló alapanyagként szolgálnak!

Cégünk az alábbi típusú hegesztett acélcsöveket kínálja:

Hegesztett nyomástartó szénacél cső
Hegesztett menetvágásra alkalmas acél vezetékcső
Hegesztett szerkezeti szénacél cső
Hegesztett precíziós szénacél cső
Hegesztett hidegen vont precíziós acélcső

Varratnélküli acélcső

Kínálatunkban két fő varratnélküli acélcső típus található meg.

Melegen hengerelt varratnélküli nyomástartó és szerkezeti acélcső
A melegen hengerelt varratnélküli acélcsövek kiválóan alkalmasak nyomásálló berendezésekhez és acélszerkezetek gyártásához. Jellemző felhasználási területük az épületgépészet, az acélszerkezet-gyártás és a gépgyártás.

Varratnélküli hidegen vont precíziós acélcső
Ezeket a termékeket a varratnélküli acélcsövek további hidegalakításával (húzásával) állítjuk elő, amely eljárásnak köszönhetően a méretek sokkal pontosabbak, mint a többi acélcső esetében, a hidegalakítás miatt pedig a felületi minőség rendkívül jó. A pontosabb méretezhetőség miatt a hidegen vont csöveket elsősorban az autóipar és a gépipar számára ajánljuk.

Egyéb acélcső, acél csőidom

Hegesztett és varratnélküli acélcsövek mellett az alábbi típusú acélcsövek és acél csőidomok szerepelnek még a thyssenkrupp Materials Hungary kínálatában:

Hidraulika acélcsövek
Szénacél csőív, csőidom