Cső

Az acélcsövek különbözőfajtái széles termékpalettát alkotnak. A három fő termékcsoport kínálatáról az alábbi kategóriákon belül olvashat.

Hegesztett cső

A hegesztett acélcsövek felhasználási területei rendkívül szerteágazók, így például alkalmazhatók az épületgépészet terén hűtés-fűtés rendszerek kialakításánál, levegővezetékek, ivóvízhálózatok kiépítésénél.

Bizonyos fajták jól hasznosíthatók acélszerkezet gyártás, gépgyártás, járműgyártás, mezőgazdasági gépgyártás és a kisgépgyártás terén, sőt, a bútoripar számára is kiváló alapanyagként szolgálnak!

Cégünk az alábbi típusú hegesztett acélcsöveket kínálja:

Hegesztett nyomástartó szénacél cső
Hegesztett menetvágásra alkalmas vezetékcső
Hegesztett szerkezeti szénacél cső
Hegesztett precíziós szénacél cső
Hegesztett hidegen vont precíziós acélcső

Varratnélküli cső

Kínálatunkban két fő varratnélküli csőtípus található meg.

Melegen hengerelt varratnélküli nyomástartó és szerkezeti cső
A melegen hengerelt varratnélküli csövek kiválóan alkalmasak nyomásálló berendezésekhez és acélszerkezetek gyártásához. Jellemző felhasználási területük az épületgépészet, az acélszerkezet-gyártás és a gépgyártás.

Varratnélküli hidegen vont precíziós cső
Ezeket a termékeket a varratnélküli csövek további hidegalakításával (húzásával) állítjuk elő, amely eljárásnak köszönhetően a méretek sokkal pontosabbak, mint a többi cső esetében, a hidegalakítás miatt pedig a felületi minőség rendkívül jó. A pontosabb méretezhetőség miatt a hidegen vont csöveket elsősorban az autóipar és a gépipar számára ajánljuk.

Egyéb cső, csőidom

Hegesztett és varratnélküli csövek mellett az alábbi típusú csövek és csőidomok szerepelnek még a thyssenkrupp Materials Hungary kínálatában:

Hidraulika csövek
Szénacél csőív, csőidom