You are using Internet Explorer 11 or earlier, this browser is no longer supported by this website. We suggest to use a modern browser.

Acéllemez

A thyssenkrupp Materials Hungary acéllemez kínálata az elkészítési folyamat alapján két fő kategóriára osztható: hidegen és melegen hengerelt acéllemezekre.

Hidegen hengerelt acéllemez

A hidegen hengerelt acéllemezeket az egyenletesebb anyagstruktúrának, jobb minőségű felületüknek és a mélyhúzhatóságuknak köszönhetően elsősorban az autóiparban és az elektrotechnikai iparban használják.

Tűzihorganyzott acéllemez
A tűzihorganyzott acéllemez különlegessége a tűzi-maró eljárással felvitt horganyréteg, mely biztosítja az acéllemez magas élettartamát, korrizióállóságát és dekoratív megjelenését. Mindemellett jól hegeszthető és forrasztható, ezért felhasználása sokrétű- sokféle kültéri célra használható, például ereszcsatornákhoz, dekorációs célokra vagy burkolatokhoz.

Pácolt acéllemez
A pácolt acéllemezek felületkezelésének köszönhetően egyenletesen simák, reve- és rozsdamentesek, emiatt kiválóan alkalmasak lézervágásra. Remekül használhatók mezőgazdasági gépgyártáshoz vagy például kandallók gyártásához.

Melegen hengerelt acéllemez

A melegen hengerelt acéllemez felhasználási területei, többek között az építőipar, a gépipar, a mezőgazdasági gépgyártás és a szerkezet gyártás. Az acéllemez előnye, hogy könnyen megmunkálható –hegeszthető és vágható. Az acél durvalemezek további felhasználói lehetnek a különböző tartályokat és ipari gépállványokat gyártó nehézipar, a hajógyárak és a hadiipar is.

Cégünk az alábbi melegen hengerelt acéllemez típusokat kínálja, széles tekercsből táblásítva (EN10051 szerint):

Melegen hengerelt finomszemcsés acél anyag S355MC minőségben
Bordás acéllemez S235JR+N minőségben
Melegen hengerelt durva acéllemez S235, S355 minőségben
Melegen hengerelt vékony acéllemez S235, S355 minőségben
Melegen hengerelt SharpCut acéllemezek